Batu Production Event Tarihlerini Açılmaya Başladı !

Djlifeturkey şirketindeki tüm hisselerini ortağına devir ederek , Batu Production Müzik Yapım ve Menajerlik Şirketini kuran Furkan Bedir , kesinleşen ilk event tarihlerini açıkladı.

max

Batu Production Event Tarihlerini Açılmaya Başladı !

Batu Production şirketini açar açmaz , Antalya’nın sevilen seslerinden Ozan Kılınç’ı kadrosuna ekleyen Bedir , Ardından Türkiye’nin sevilen Bayan Djlerinden Vanessa Moreno’yu da kadrosuna katmıştı. Son olarak geçtiğimiz günlerde Tomorrowland 2012 festivalinde sahne almış , Dünyaca ünlü dj ve producer David Guetta’nın öğrencisi Max Stofred’i de kadrosuna katan Bedir , bu başarılı çalışmalarının meyvesini almaya başladı.

İstanbul Ataşehir’de bulunan Clup Afro The Exclusive ile her iki dj içinde anlaşmaya varan Bedir, 10 Ekim 2015 Tarihinde Dj Vanessa Morenoyu , 16 Ekim 2015 Tarihinde ise Dj Max Stofred’i Clup Afro The Exclusive kabinine çıkaracak.

Yeni bir şirketin hemen ardından , atağa kalkan Bedir , ilerleyen günlerde her zaman olduğu gibi , elektronik müzik sektöründe isminden sıkça söz ettireceğe benziyor !