Beyonce Vogue için poz verdi !

INGLEWOOD, CA - AUGUST 23:  Beyonce performs onstage during the 2014 MTV Video Music Awards rehearsals at The Forum on August 23, 2014 in Inglewood, California.  (Photo by Kevin Mazur/MTV1415/WireImage)

Beyonce Vogue için poz verdi !

Dünyaca ünlü star Beyonce Vogue dergisinin eylül sayısına kapak oldu. Beyonce Vogue dergisinin Eylül sayısı için birbirinden muhteşem pozlar verdi. Vogue Dergisi için birbirinden transparan elbiseler ve ıslak saçlarıyla objektiflerin karşısına geçen ünlü şarkıcı,dudak uçuklatacak pozlar verdi.

Derginin ‘Sadece B: Beyoncé ve Küresel Hakimiyet Sanatı’ başlıklı dosyasında ‘Kraliçe Arı’ olarak bahsedilen Beyonce’nin nasıl bir star ve marka haline geldiği ile ilgili anektotlar yer aldı. Dergi için oldukça sexi pozlar veren Beyonce , ıslak saçlarıylada adeta büyüledi.

Beyonce Kimdir ?

Tüm zamanların en çok ilgi gören bayan vokal gruplarından Destiny’s Child’ın kurucu üyesi ve baş şarkı yazarı Beyonce Giselle Knowles, 4 Eylül 1981’de Amerika – Huston’da dünyaya geldi. Müzikle ilgilenip kariyer sahibi olma düşüncesine kapıldığında henüz 7 yaşında olan Beyonce, katıldığı yetenek yarışmasında LaTavia Robertson ile tanıştı. Kurduğu “Girls Time” grubundaki partneri olan kuzeni Kelly Rowland’ın da katılımıyla oluşan üçlüyü, dördüncü ve son üye olan LeToya Luckett tamamladı. Ellerinde büyük umutlarının ve hayallerinin ötesinde bir şey yoktu. Ta ki Destiny’s Child (Kaderin Çocuğu) ismini yanlarına alana kadar.