Furkan Bedir’den Batu Production Çıkışı !

batuproduction-logo

Furkan Bedir’den Batu Production Çıkışı !

Eğlence sektörünün gelecek vaad eden isimleri arasında gösterilen , 14 yaşında sektöre Radyo Spikeri olarak başlayan , daha sonra basın ve medya danışmanlığı yapan , bir çok ünlü sanatçı ve djin menajerlik ve basın pr işlerini yürüten başarılı isim Furkan Bedir , kurmuş olduğu Djlifeturkey şirketinin tüm hisselerini şirket ortağına devrederek Djlifeturkey Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığından ayrılmıştı.

Bu ayrılığın hemen ardından Antalya’nın sevilen sanatçılarından Ozan Kılınç ile menajerlik sözleşmesi imzalayan Bedir , geçtiğimiz günlerde yine Türkiye’nin tanınmış simalarından olan Dj Vanessa Moreno’yu kadrosuna eklemişti.

Sektörde genç yaşına rağmen güzel başarılar elde eden Bedir’in bundan sonra ne yapacağı konuşulurken , Batu Production Müzik Yapım & Dağıtım & Pr ve Menajerlik Şirketini kurarak tüm bu spekülasyonlara son noktayı koydu.
v5Konuyla ilgili magazin habercim muhabirinin kendisine ulaştığı Bedir ” Artık booking ve menajerlik yapmak ülkemizde , özellikle teknoloji çağında çok zor . Farklı bir kulvarda ilerlemek istiyorum. O yüzdem Batu Production müzik yapım şirketini kurdum. Türkiye’de keşfedilmeyi bekleyen bir çok kaliteli ses var , onların albüm ve pr çalışmalarına yöneleceğim açıkçası , artık kendi sanatçılarımı çıkarmak istiyorum . Güzel bir ekip kurduk. Yazılı ve görsel , işitsel basında alanında çok başarılı işlere imza atan kişileri kadromuzda topladık. Söz yazarlarımız , aranjörlerimiz , klip yönetmenlerimizle birlikte , kısa sürede iyi bir ekip topladık. Yakında Batu Production ismini herkes gerek sosyal medyadan , gerekse ulusal tv ve radyolardan duyacak.” şeklinde konuştu.

Bizlerde magazinhabercim ailesi olarak Batu Production şirketinin güzel işler yapmasını temenni ediyor , ekibe başarılar diliyoruz.