Kariyerim boyunca ilk defa için rahat !

11815808_10204827522995818_207241763_n

Kariyerim boyunca ilk defa için rahat !

Türkiye’nin sevilen ve takip edilen Bayan djlerinden Vanessa Moreno bir dizi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta Batu Production Müzik Yapım & Menajerlik kadrosuna katılan Vanessa Moreno : ”Senelerdir elektronik müzik sektöründeyim. Yüzlerce evente imza attım. Kabinde yer aldım. Fakat bunların bir çoğu benim kendi çabalarım sayesinde oldu. Şimdi ise güzel bir ekiple çalışıyorum. Gerçekten tam anlamıyla kenetlenmiş bir ekibimiz var , sosyal medya , klipler , fotoğraf çekimleri , aranjeler… Açıkçası Vanessa severlerini ilerleyen günlerde çok büyük süprizler bekliyor.

Menajerim ve yapımcım Furkan Bedir ile birlikte şu anda çok yoğun bir tempo içerisindeyiz. Türkiye’de yapılmayanları ve denenmeyenleri yapmaya çalışıyoruz. Oda çok uzun zamandır sektörde. Çok başarılı işlere imza attı. Sıradan olan ne varsa kendimizden uzak tutmaya çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki ilerleyen günlerde , Türkiye elektronik müzik sektörüne bomba gibi düşecek çalışmalarla , elektronik müzik dinleyenlerin karşısında olacağız.” şeklinde konuştu.

Bu iş birliğinin elektronik müzik sektörüne yeni ve başarılı projeler kazandıracağına inanıyoruz. Magazin Habercim ailesi olarak Vanessa Moreno’nun yeni fotoğraf çekimlerinden bir tanesine sizler için ulaştık. Elektronik müzik sektörüyle ilgili gelişmeleri sizler için yakından takip edeceğiz .