Remixland Project ile keyifli Röportaj !

remixland1-Öncelikle Sizleri Tanımayanlar İçin Kendinizden Biraz Bahseder Misiniz ?

REMİXLAND PROJECT 2014 Yılında Yusuf ŞAHİN ve Doğan GÜNEŞ tarafından müzik grubu
olarak kurulmuştur .

Doğan Güneş

Kendisi Türkiyenin en genç radyo sunucularındandır. Birçok yerel ve ulusal radyo kuruluşun da dinleyicilerine program sunmuştur. Büyük beğeni toplamıştır. Doğan güneş radyocu kimliği dışında iyi bir müzisyendir . Remixland project olarak birçok şarkı , beste ve remix çalışmalarına imza atmaktadır.

Radyoculuğun verdiği deneyim ve yetenek doğrultusun da mikrofon kullanma kabiliyeti ve becerisi yüksektir. Sahne performans olarak gruba ve dinleyicilere Mc & DJ olarak eşlik etmektedir.Bugune Kadar Bir Çok Ünlü İsime’de Eşlik Etmiştir

Yusuf Şahin

Kendisi 2003 yılından bu yana müzik ile ilgilenmektedir. Amatör olarak başladığı bu yolda Alaylı olarak eğitim görmüştür. Senelerin verdiği tecrübe ile iyi bir müzik adamı olmayı başarmıştır.

Remixland project ekibinin kurucu üyelerindendir. Grub bünyesi altında projeler hazırlamaktadır. Müzik ve Eğlence anlayışını çok iyi tanıyor olmasından dolayı Dj sahne performansların da büyüleyici bir etki bırakıyor.

2-Müzik sektöründe kaç yılı geride bıraktınız?

Toplam Müzik Hayatımızı Sayarsak 8 Yıldır Beraber Çalışmaktayız…

3-DJ’lik yapmaya nasıl ve ne zaman başladınız ?

Aslında Çok Eskiden Gelen Bir Meslek Fakat Çok Öne Çıkma İsteğimiz Yoktu.. Taki Son Zamanlarda Ünlülerin Dahil Kabin Hastası Olduğunu Görene Kadar Bari En Azından Bilenler yapsın diyerek yolaçıktık

4-2014 senesi sizin açınızdan nasıl geçti ?

Müzik Dolu gece gündüz sürekli proje yaparak fakat aldığımız karar neticesinde yaptığımız müzikleri piyasaya salmaktansa kendimiz calmayı tercih ediyoruz..

5-Dünya çapında kendinize örnek aldığımız dj varmı hangi özelliğinden dolayı ?

Dünya Çapında Bir Çok Örnek Aldığımız Var Fakat HARDWELL Denince Herşey Yeterince Açıklığa Kavuşur Sanıyorum

7-Ülkemizde iyi dj ve produktorlerde yok değil. Fakat uluslar arası alanlarda sizleri fazla göremiyoruz nedeni sizce nedir ?

KISA DÖNEM once facebook üzerinde yayınlanan bir fotoğraf vardır bizde biri event’e gittiğinde diğerini önermektense birdaha beni al diye yalvardığı için… bu durum böyle olmasa herkes gittiği işlerde işine güvendiği arkadaşınıda önerse. Bu sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyoruz

8-Önümüzdeki günlerde müzik adına en çok yapmak istediğiniz şey nedir ?

Müzik adına uzun zamandır üzerinde uğraştığımız ve hala uğraşacağımız bir album projemiz var.

9-Türkiye’de elektronik müziğin ilerleyişini nasıl görüyorsunuz?

Bu şekilde giderse değim vardır. Elmanın çürükleri daldan düşer diye bu sektörde ise tam tersi elmanın çürükleri iş yapıcak asıl olanlar düşücek gibi.

10-Hangi Menajer ve yapımcı ile çalışmayı düşünüyorsunuz ?

Suanda Menajer düşüncemiz yok eskiden gelen bilgilerimize dayanarak biz birini değil onların bizi düşünmesi daha yararlı olacaktır…