Wilma Elles bebekleriyle yurda döndü !

wilma

Wilma Elles bebekleriyle yurda döndü !

Başarılı ve güzel oyuncu Wilma Elles,geçtiğimiz ay Amerika’da yaptığı doğum sonrasında bugün bebekleriyle birlikte yurda döndü.Amerika’da ikiz bebeklerini dünyaya getiren güzel oyuncu,bugün eşi Kerem Göğüş ve bebekleriyle birlikte yurda döndü.

İstanbul Atatürk Havaalanında eşi Kerem Göğüş ve bebekleriyle birlikte görüntülenen başarılı oyuncu muhabirlerin sorularını yanıtladı.Çok sıkıntılı bir doğum süreci geçirdiğini anlatan Elles 30 saat doğum sancısı çektiğini ve bebeklerini sezeryan yöntemiyle dünyaya getirdiğini söyledi.Oğluna Milat Aristo Kerem, kızlarına ise Melodi Bita Oleka adını verdiklerini söyleyen başarılı oyuncu. Doğumun hemen sonrasında ise 19 kilo verdiğini ve kilo vermeye devam edeceğini söyledi.

Doğum sonrasında ilk defa yurda dönen Wilma Elles ve Kerem Göğüş çiftinin mutlulukları ise adeta yüzlerinden okunuyordu. Geçtiğimiz günlerde Wilma Elles ile ilgili yapmış olduğumuz haberde bebeklerinin ismini yine en hızlı şekilde magazin habercim sayesinde öğreneceğinizi duyurmuştuk.