logosss4

Aşağıdaki maddeler Magazinhabercim sitesinin kullanım şartlarını içermektedir. Bu şartları dikkatle okumanızı rica ediyor ve kabul etmemeniz halinde sitemizi ziyaret etmemenizi tavsiye ediyoruz.

Web sitemizi ziyaret eden ve hizmetlerinden faydalanan kullanıcıların bu şartları kabul ettiklerini varsaymaktayız. Yayınladığımız bu Kullanım Şartları dökümanı üzerinde değişiklik yapma, ekleme, kaldırma ve geliştirme hakkımızı saklı tutuyoruz. Bu şartların değişiminden kaynaklanabilecek olumsuzluklardan dolayı sorumlu olmadığımızı bildiriyoruz.

Magazin Habercim adresinde yayınlanmakta olan tüm medya, dosya, yazı, resim ve benzeri dökümanlar Magazinhabercim.com‘ a ait özgün dökümanlardır. Bu dökümanların izinsiz olarak başka bir web sitesi, uygulama, intranet ortamı veya bilgi paylaşımı programlarıyla çoğaltılması, kopyalanması ve basılması yasak ve etik açıdan doğru değildir. Bu dökümanların kullanıldığı tespit edildiği taktirde, yasal yollara başvurma hakkımızı saklı tuttuğumuzu bildiriyoruz.

Magazinhabercim.com adresinde bulunan tüm doküman, sayfa ve medya dosyaları ileri seviye virüs programları tarafından periyodik olarak kontrol edilmektedir. Fakat, site tarafından herhangi bir şekilde kullanıcı sistemlerine geçebilecek zararlı virüs yazılımlarından dolayı sorumlu olmadığımızı bildiriyoruz. Bu konuda, kullanıcıların kendi sistemlerini gerekli virüs tarama programlarıyla korumalarını tavsiye ediyoruz.

Hizmet kalitemizi en üst seviyede tutabilmek için, sistem işleyişinde yapacağımız tüm değişiklikler için kullanıcılarımıza önceden haber verme taahhütünde bulunmadığımızı bildiriyoruz. Yapılan değişikliklerden (yazılım, sistem, yapı, vb.) doğabilecek hataları en kısa sürede düzeltmeyi taahhüt ediyoruz fakat bu işlemler sırasında kullanıcıya yansıyacak zararlar için herhangi bir taahhütte bulunmuyoruz. Kullanıcılar, böyle bir süreçte görebilecekleri zararlardan dolayı bir hak veya zarar tazmini talebinde bulunamazlar.

Web sitemizde bulunan hizmetler online olarak sunulmaktadır. Online verilen bu hizmetler, internet hatlarında meydana gelebilecek kesintilerden / donanımsal arızalardan ve hizmet güncellenmelerinden dolayı zaman zaman kesintiye uğrayabilmektedir. Bu konuda, kullanıcılara hiçbir taahhütümüz yoktur.

Kullanıcının, bağlı olduğu ülke yasaları’na aykırı ve suç teşkil eden herhangi bir davranışı tespit edildiği taktirde, kullanıcının site ile etkileşimini sonlandırma hakkımızı saklı tutuyoruz.