Bazen yeni bir başlangıç lazım !

furkan

Bazen yeni bir başlangıç lazım !

Hayat bazen herkese beklediklerini , değilde beklentilerinden biraz farklı olanları sunar . Buda bünyeden bünyeye göre ya isyan , ya başarı , ya azim , yada büyük bir çöküş yaşatır. Fakat her gece saatler 23.59’u gösterdikten 60 saniye sonra nasıl herşey bir önceki gün gibi olmayacaksa insan hayatı da aynen öyle olacaktır. O yüzden her bitiş bir başlangıç olarak düşünülmelidir.

Bugüne kadar bir çok iş yaptım. Bazen dost meclisinde sen ne iş yapıyorsun diye sordukları zaman kendimi bir adım geri çekiyorum nereden başlasam diye . Radyo & Tv Programcılığı ? Menajerlik ? Organizatörlük ? Muhabirlik ? Webmaster ve Sosyal Medya Uzmanlığı ? Basın danışmanlığı ? Yapımcılık ?

Nereden başlayayım. Bence ne yaptığından çok nasıl yaptığın önemli . Tüm bu işleri şuanda yapmıyor muyum evet hala tüm faaliyetlerime devam ediyorum. O yüzden bazıları noktalanıyor ve yerine yenisi geliyor. Bunu aynı saniyede biri ölürken biri doğar gibi düşünün. Biri gider biri gelir.

Şimdilik yeni yuvamız burası. Yani www.magazinhabercim.com kurucusu benim. Bir çok kaliteli köşe yazarımız olacak ve sektörden haberleri sizlere ulaştıracağız.

Sizlerde o güzel yorumlarınızla bizleri yalnız bırakmayın. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle…