İşte Türkiye’nin En Genç İş Adamı !

furkan-bedir

İşte Türkiye’nin En Genç İş Adamı !

Türkiye’de bugüne kadar çok başarılı ve önemli işlere imza atmış. Genç yaşta olmasına rağmen büyük projelere imza atmış ve şuanda da başarılı bir şirket yöneten Furkan Bedir’i sizlere tanıtacağız.

1993 Sivas doğumlu olan Bedir, Henüz 14 yaşındayken Türkiye’nin en genç radyo programcısı olarak,radyolardan kariyerine merhaba demiş genç bir yetenek.Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo & Tv Programcılığı mezunu olan Bedir, üniversite eğitiminden sonra Radyo programcılığını bırakarak , sanatçı menajerliğine soyunmuştur. Bugüne kadar bir çok ünlü sanatçının menajerliğini ve turne organizasyonlarına gerçekleştiren Bedir,aynı zamanda Türkiye’nin ilk ve tek elektronik müzik portalı ve dergisinin de kurucusudur. Djlifeturkey Haber Portalı ve Organizasyon şirketini temmuz ayı itibari ile ortağına devir edrek, Batu Production Müzik Yapım ve Menajerlik şirketini kurdu.

Batu Production ile birlikte Türkiye’nin tanınan ve sevilen Dj ve sanatçılarını tekrar kadrosu altına toplayan genç iş adamı , gelecek gördüğü dj ve sanatçılara da müzik yapım ve dağıtım hizmeti sunuyor. Henüz 22 yaşında olmasına rağmen bugüne kadar çok ciddi projelere imza atan Bedir , eğlence sektörünün gelecek vaad eden isimleri arasında gösteriliyor.