Adnan Oktar’dan Tülay Hoca Çıkışı !

kedicik

Adnan Oktar’dan Tülay Hoca Çıkışı !

A9 Kanalında yaptığı programlarla ve kedicikleriyle gündemden hiç düşmeyen Adnan Oktar’dan , Tülay Kumaşçı için yorum geldi. Geçtiğimiz günlerde havuzda çırıl çıplak bir video çekerek sosyal paylaşım sitesinde yayınlayan , Tülay Kumaşçı namı değer Tülay Hoca’ya , Adnan Oktar’dan yorum geldi.

Oktar yapmış olduğu açıklamada ”Tülay hanım çok güzel ve çok hoş bir kadın. Tülay hanım hakikaten beni çok sever, ben de onu çok seviyorum” dedi. Yapmış olduğu programlarla ve programda bulunan bayan ve bay modelleriyle bazı kesimler tarafından büyük tepki toplayan Adnan Oktar’ın böyle bir yorumda bulunmasına yine sosyal medyadan tepkiler gelmeye başladı.

Şok gazetesinin yapmış olduğu habere göre,Adnan Oktar kediciklerinden olan Tülay Kumaşçı’yı yere göğe sığdıramadı. Birisi beni seviyorsa , istediği gibi fotoğraf ve video çekemez diye bir kaide mi var . Kim Kardashian’ı ben ne kadar tanıyor ve seviyorsam,Tülay hanımı da o kadar tanıyıp seviyorum.Kim Kardashian ne kadar özgürse Tülay hanımda o kadar özgürdür diyerek cevap verdi.