Alişan Demet Akalın’ı Yine Kızdıracak !

alisan

Alişan Demet Akalın’ı Yine Kızdıracak !

Magazin camiasının örnek gösterilen dostlukları arasında bulunan Demet Akalın ve Alişan’ın uzun zamandır aralarının bozuk olduğu bilinmekte. Demet Akalın’ın geçtiğimiz günlerde twitter üzerinden Alişan’la ilgili bir söylemini sizlerle paylaşmıştık. Aradan fazla zaman geçmeden Alişan cephesinden de cevap gecikmedi.Geçtiğimiz haftasonu Kıbrıs’ta Nuhun Gemisinde sahne alan Alişan sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alişan’a Demet Akalın’ın “Barıştık haberlerini Alişan kendi çıkarıyor. Bedava reklam kampanyası çoktan sona erdi” sözleri soruldu. Bunu üzerine Alişan, ”Ben o defteri kapatalı çok oldu. Ben kapattığım defteri bir daha açmam. O kişi benim muhatabım değildir.” diyerek sert yanıt verdi.

Şu aralar gelen oyunculuk tekliflerini kabul etmediğini de sözlerine ekleyen Alişan ”Oyunculuk yorucu bir iş hem oyunculuk hem sahne bir arada yürümüyor” dedi. Gelecek sezon ise Çağla Şikel’le birlikte programlarına devam edeceğini söyleyen başarılı sanatçı , eğer bir dizi projesi olursa yine Çağla ile rol almak isterim dedi.