Deniz Seki Hakkında Bomba İddia !

deniz

Deniz Seki Hakkında Bomba İddia !

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ve geniş kitleler tarafından beğeniyle takip edilen ”Söylemezsem Olmaz” programına katılan gazeteci-sunucu Tahir Sarıkaya,cezaevinde bulunan ünlü şarkıcı Deniz Seki ile ilgili bomba iddialar ortaya attı. Deniz Seki’nin şu sıralar cezaevinde sürekli şarkı yazdığı ve çıkar çıkmazda müthiş bir albüm yapacağını söyleyen Sarıkaya’nın iddiaları sadece bunlarla sınırlı değildi !

Sarıkaya’nın ortağa attığı bir iddia stüdyoda bulunan herkeste adeta şok etkisi yarattı. Sarıkaya “Adalet Bakanlığı’ndan aldığım bilgiye göre Deniz Seki 5 Haziran 2016 yılında Kocaeli Açık Cezaevi’ne naklediliyor.” şeklinde bir açıklamada bulunarak herkesi adeta şok etti. Eğer bu haber yalansa ben bu işi bırakacağım diyerekte iddialarının doğru olduğunu ve yakın gelecekte herkesin bunu göreceğini savunan Sarıkaya herkesi şok etti.

Deniz Seki eğer gerçekten Kocaeli Açık Cezaevi’ne nakil edilirse,ailesi,nişanlısı ve yakınlarıyla görüşme fırsatı bulabilecek ve tüm bunlar jandarmasız bir ortamda gerçekleştirilecek !