Dj Aydın Özdemir ile keyifli bir röportaj yaptık !

ay2

Dj Aydın Özdemir ile keyifli bir röportaj yaptık !

1-Öncelikle Sizleri Tanımayanlar İçin Kendinizden Biraz Bahseder Misiniz ?

Merhaba ben Aydın Özdemir.29 Ocak 1987 İstanbul doğumluyum.2007 yılında özel bir Tv ve Radyo platformunda Dj olarak görev aldım.2010 yılında prof. olarak müzik sektöründe bir çok ünlü isim ile aynı sahneyi paylaştım ve halada devam etmekteyim.
2-Müzik sektöründe kaç yılı geride bıraktınız?
Tam 8 yılımı vermiş bulunuyorum galiba 🙂

3-DJ’lik yapmaya nasıl ve ne zaman başladınız ?

Sektörde bana etkisi ve faydası olan sevgili arkadaşım Erkan Kara’nın büyük katkısı vardır. Onun bilgi ve tecrübeleri,yaptığı işe olan saygısı ve bana olan inancı ile beraber Giresunda özel party organizasyonlarında sahneler almaya başladım.

4-2014 senesi sizin açınızdan nasıl geçti ?

Tam anlamı ile harika diyebilirim. Bir çok meslektaşım ile sahne alma fırsatları yakaladım. Hepsi ile dostluk ve arkadaşlıklarımızı pekiştirdik. Elimden geldiği kadarı ile sektördeki bütün arkadaşlarımda gerek projelerinde , gerek sahnelerinde yardımcı olmaya çalıştım ve halada olmaya çalışmaktayım. Umarım herkesin 2014 seneside bu şekilde olmuştur diye düşünüyorum 🙂

5-Bir müzik aleti çalıyor musunuz?

Elbette, Çok güzel flüt çalarım mesela 🙂 Bir o kadarda gitar çalıyorum diyebilirim 😉

6-Dünya çapında kendinize örnek aldığımız dj varmı hangi özelliğinden dolayı ?

Bu soruyu bana sorulduğunda verebileceğim en net cevap bütün özellikleri ile NICKY ROMERO’dur 🙂

7-Ülkemizde iyi dj ve produktorlerde yok değil. Fakat uluslar arası alanlarda sizleri fazla göremiyoruz nedeni sizce nedir ?

Bu sorunuza verebileceğim tek kelimelik cevabım ”destek” tir. Sektördeki bütün arkadaşların tek amacı yaptığımı müziği bütün insanlara bütün dünyaya duyurmak ve ülkemizi temsil etmektir diye düşünüyor. Ama malesefki ülkemizde destek olmaktan yana köstek olmayı isteyenler ve sevenler çok. Bu sistem değişmediği süre içersinde bir o kadar da görünemeyeceğe benziyoruz.

ay18-Önümüzdeki günlerde müzik adına en çok yapmak istediğiniz şey nedir ?

Şuanda üzerinde çalışmış olduğumuz ben ve ekip arkadaşlarım ile beraber bir kaç projelerimiz var. Umarım bunları tamamlayıp Protocol Recordings ailesinde yer alabilirz 🙂

9-Türkiye’de elektronik müziğin ilerleyişini nasıl görüyorsunuz?

Süper süper süper diyebilirim. Her takip ettiğim beğenerek dinlediğim kişilerin çoğunluğunda EDM geçişlerini görüyorum ve bundan mutluluk duyuyorum.

10-Hangi Menajer ve yapımcı ile çalışmayı düşünüyorsunuz ?

Menajerlik sektörümüzdeki kilit adam diyebilirim. İşinde başarılı ve saygın kimliğe sahip olan her firma ve yetkiliye açığım diyebilirim. Ama gönlünüzden gecen biri varmı diye soracak olursanız diyebileceğim tek isim var Sander Landsaat ve Protocol Recordings diyebilirim.