Selda Bağcan Yasemin Şefik’e Konuştu !

selda

Selda Bağcan Yasemin Şefik’e Konuştu !

Best Fm’in sevilen radyo programcılarından Yasemin Şefik’in radyo programına konuk olan Selda Bağcan bir çok konuda samimi açıklamarda bulundu. Selda Bağcan, seneler önce sözleri Sezen Aksu’ya ait olan ”Ağlama Anne” isimli şarkıda ünlü pop müzik sanatçısı Ajda Pekkan ile düet yapmak istediğini söyledi. Hatta Bilgisayarda Ajda ile kendi sesimi birleştirdim. Ajda’nın haberi yok onunla düet yaptım, çok da güzel oldu. Utancımdan daha ulaştıramadım. Sezen Aksu’dan rica ettim. ” Ajda Pekkan’a ulaştırarak onunla düet yapmak istiyorum dedi.

Gündemdeki sanatçıları ve parçalarını da değerlendiren Selda Bağcan,” Şebnem Ferah’ta dinliyorum,Gülşen’de,Demet Akalın’da ! Özellikle Gülşen’in ”Bangır Bangır” şarkısını çok seviyorum.Klibinide Küba’da çekmiş. Türkiye’de yoksul ve fakir bir mahallede klip çekseydi daha çok sevinirdim.” şeklinde açıklamada bulundu.

Deniz Seki hakkında da yorumda bulunan Selda Bağcan, Deniz Seki’nin haksız yere ceza yattığına inanıyorum. Eğlence sektöründe içen çok onların ağa babaları , baronları var. Hepsi dışarıda. En yakın zamanda da gidip Deniz Seki’yi ziyaret edeceğim dedi.