Survivor Adasındaki Cinsel Hayatı Sordular !

hasan

Survivor Adasındaki Cinsel Hayatı Sordular !

Gün geçmiyor ki internet üzerinde , yeni bir akım başlamasın. Son olarak trend olan olaylar arasında #AskMeAnything yani internet üzerinden istediğiniz kişilere hatta ünlülere soru sorabiliyorsunuz. Onlarda #AskMeAnything ile sizlere cevaplarını ulaştırıyor. Son zamanlarda ise en çok sorunun sorulduğu Survivor yarışmasının finalistlerinden Hasan Yalnızoğlu , verdiği bir cevapla adeta gündeme oturdu.

Hasan Yalnızoğlu’nun spor girişimcisi ve kişisel gelişim konusunda önemli bir yazar olduğu biliniyor. Geçtiğimiz günlerde yazmış olduğu ”Öğrenilmiş Duygular” kitabı raflardaki yerini alırken,Hasan Survivor adasının gerçeklerini tüm çıplaklığı ile anlatacak yeni bir kitap daha yazmaya başladı.”Survivor gerçekleri” isimli kitap daha raflardaki yerini almadan gündeme oturdu. Hasan ise kitap çıkmadan bir kaç konuda açıklamada bulundu.

Survivor adasında cinsel hayat nasıl sorusuna ise,yaklaşık olarak 4 ay yemek yemedik. Tabiki adada cinsel hayat sıfır.Şeklinde bir açıklamada bulundu. Hasan Yalnızoğlu’nun kitabı bir çok kesim tarafından merakla bekleniyor.