Vanessa Moreno’dan single hazırlıkları !

vanessa

Vanessa Moreno’dan yeni fotoğraflar !

Türkiye’nin sevilen ve takip edilen başarılı bayan Djlerinden Vanessa Moreno,çalışmalarına hız verdi.Son olarak geçtiğimiz günlerde başarılı menajer Furkan Bedir ile anlaşan Moreno single çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz günlerde yeni fotoğraflarını takipçileri ile paylaşan Moreno’nun yakın zamanda yoğun bir turne programına hazırlandığı bilgisi verildi.

Geçtiğimiz hafta magazin muhabirlerine , kariyerim boyunca ilk defa için rahat , çünkü benim geleceğimi ve yapacağım işleri ilk defa benim kadar düşünen bir menajer ve ekiple çalışıyorum şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Bu açıklamanın hemen ardından stüdyo çekimlerine başlayan Moreno geçtiğimiz günlerde yeni fotoğraflarını sevenleriyle paylaşmıştı.

Yakın zamanda güzel bir klip ve parçayla elektronik müzik severlerin karşısında olacak olan başarılı dj , single çalışmaları için yeniden fotoğraf çekimine girmeye hazırlanıyor. Menajeri Furkan Bedir ile kimseye duyurmadan ciddi projelere hazırlık yapan Moreno ”Bir çok projemiz var,sakin ve emin adımlarla ilerliyoruz,çalışmalarımızdan çok bahsetmek istemiyorum. Nazar değer diye korkuyorum…” şeklinde açıklamada bulundu.

Başarılı djin çalışmaları sevenleri tarafından merakla bekleniyor.